Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Adverteren voor de professional

Onbeperkt plaatsen van uw recreatie-aanbod

Het aanbieden van vakantiehuizen, recreatiewoningen, chalets, tweede huizen, second homes of nieuwbouwprojecten via RECREATIEplaats.nl is geheel kostenloos voor professionele aanbieders. Het plaatsen en beheren van objecten in uw eigen account is zeer eenvoudig en alle informatie die u kunt invoeren, zorgt voor een buitengewoon volledige en professionele presentatie!

Voor het plaatsen van uw recreatie-aanbod kunt u zich hier aanmelden waarna u via e-mail uw persoonlijke inloggegevens ontvangt. Na ontvangst van deze gegevens kunt u direct beginnen met het plaatsen en beheren van uw objecten in een eigen account

Redactioneel / Advertorial

Heeft u interessant nieuws over bijvooorbeeld de introductie van een nieuw project dan bieden wij u de mogelijkheid om dit nieuws kenbaar te maken op RECREATIEplaats.nl. Op onze speciale Nieuwspagina tonen wij uw advertorial, geheel in uw eigen huisstijl en met afbeeldingen, zonder afleidende reclame van andere bedrijven. Met ander woorden, optimale aandacht en uiteraard met een directe link naar de website van uw bedrijf.

Homepage banners

Op de homepage zijn 4 banners beschikbaar waarvan 1 Top-bannen en 3 banners onderaan de pagina. Deze banners kunt u reserveren maar worden nooit langer dan 3 maanden aan eensluitend getoond. U kunt uiteraard kiezen voor een langere presentatie periode, maar in dat geval wordt uw banner voor een volgende periode van 3 maanden afgewisseld met een andere banner.

Gratis link

Een standaard link naar de website van uw bedrijf is gratis en wordt door ons op de betreffende pagina, op volgorde van aanmelding, toegevoegd. Het enige dat wij aan u vragen is een zichtbare link van BestBuyImmo.com op de website van uw bedrijf. Wilt u echter een opvallende toplink met het logo van uw bedrijf dan betaald u daarvoor een kleine jaarlijkse vergoeding.

 

Wilt u aanvullende informatie en tarieven, neem dan even contact met ons op.  

Algemene informatie

Nieuws

BestBuyImmo.com is een nieuw portaal voor vakantiehuizen, recreatiewoningen, tweede huizen, second homes en chalets in binnen- en buitenland.

Niet alleen professionele aanbieders maar ook particulieren kunnen hun tweede huis aanbieden via BestBuyImmo.com

 

Gratis

Presenteer u uw aanbod op ons nieuwe recreatie-portaal dan plaasten wij middels een koppeling uw recreatiewoning(en) gratis door naar onze partnersite RECREATIEplaats.nl

 

Klik hier voor meer informatie.